Еліна Світоліна перемогла у фіналі підсумкового турніру в Сінгапурі
29 жовтня 2018 10:29 Спорт
Еліна Світоліна перемогла у фіналі підсумкового турніру в Сінгапурі Харківська тенісистка Еліна Світоліна у фінальному матчі Підсумкового турніру WTA у Сінгапурі виграла у Слоан Стівенс з США.

Як повідомили в Департаменті у справах сім'ї, молоді та спорту, харків'янка невдало розпочала фінальний матч і дозволила Слоан Стівенс відразу зробити брейк. Українка не змогла його відіграти і поступилася у першій партії з рахунком 3:6. Пізніше Еліна Світоліна істотно додала у другому сеті, взяла гейм на подачі суперниці і вже повела з рахунком 3:1. Американка зробила зворотний брейк, але Еліна Світоліна відповіла своїм і довела партію до перемоги з рахунком 6:2. Вона вийшла вперед у рахунку 3:0, у подальшому контролювала ситуацію на корті і довела матч до перемоги з рахунком 6:2.

Зазначимо, що WTA опублікувала оновлений рейтинг в одиночному розряді. Еліна Світоліна, найкраща українська тенісистка, завершить цей сезон на четвертому місці. Вона обійшла японку Наомі Осаку, американку Слоан Стівенс і чешку Петру Квітову.

Довідка. Чемпіонат WTA - жіночий професійний міжнародний тенісний турнір, який проходить у кінці сезону регулярного туру і є фінальним змаганням для лідерів рейтингу. З 2014 року турнір проходить в Сінгапурі. Призовий фонд - 7 млн долл.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини