Геннадій Кернес привітав паралімпійців з перемогою
12 вересня 2016 15:05 Місто
Геннадій Кернес привітав паралімпійців з перемогою Харківський міський голова Геннадій Кернес привітав з перемогою Максима Крипака і Лейлу Аджаметову, які стали чемпіонами Паралімпійських ігор в Ріо-де-Жанейро.

«Щиро вітаю вас із завоюванням золотих і срібної медалей XV Паралімпійських ігор. Ці нагороди особливо вагомі не тільки для Вас, але і для всіх харків'ян і України в цілому.

Переконаний, що ви повністю усвідомлюєте торжество цієї події як для нашої Батьківщини, так і для мільйонів уболівальників. Здобуті вами в боротьбі золоті і срібні нагороди переконливо свідчить про добрі традиції харківської школи з плавання та легкої атлетики і зміцнюють міжнародний авторитет нашого міста як провідного спортивного центру України.

Я вірю в вашу перемогу! Бажаю вам міцного здоров'я, творчої наснаги та особистого щастя!

З нетерпінням чекаємо вас на рідній харківській землі!» - сказано у вітальній телеграмі міського голови.

Нагадаємо, харківські спортсмени на Паралімпіаді в Ріо-де-Жанейро завоювали для збірної України чотири медалі: Максим Кріпак в змаганнях з плавання дві золоті та одну срібну (100 м на спині, 50 м вільним стилем, 200 м комплексним плаванням), Лейла Аджаметова завоювала золоту медаль в бігу на 100 м.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини