Ігор Терехов: Новий керівник Харківського метрополітену зі своїм завданням впорається
26 листопада 2021 14:23 Місто
Ігор Терехов: Новий керівник Харківського метрополітену зі своїм завданням впорається З грудня КП «Харківський метрополітен» очолить новий керівник.

Про це повідомив журналістам Харківський міський голова Ігор Терехов, коментуючи інформацію про звільнення начальника метрополітену Вячеслава Стаматіна.

«Вячеслав Стаматін мав мужність зрозуміти, що метрополітену потрібен новий керівник, який займеться багатьма речами, спрямованими на стабільну роботу, розвиток метрополітену. І я впевнений, що новий керівник впорається», - підкреслив Ігор Терехов.

Як повідомив міський голова, пасажиропотік у метрополітені через пандемію справді знизився: якщо раніше метрополітен за день перевозив 1 млн – 1,2 млн пасажирів, то сьогодні в середньому - 450 тис. Місто надає фінансову допомогу КП «Харківський метрополітен». Зокрема, підприємству було перераховано 15,5 млн грн, зокрема на виплату зарплати працівникам. «Ситуація у метрополітені нормальна, стабільна. Тариф за проїзд залишається тим самим – 8 гривень», - зазначив міський голова.

 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини