Ігор Терехов привітав медичних працівників
16 червня 2022 17:36 Медицина
Ігор Терехов привітав медичних працівників Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 16 червня, вручив нагороди медичним працівникам напередодні їхнього професійного свята.
Він подякував лікарям та медперсоналу за їхню важку роботу та порятунок життів людей. За словами мера, свого часу лише завдяки мужності, професіоналізму та самовіддачі медиків Україні вдалося пройти перші етапи пандемії. Зараз же, коли кожен бореться на своєму фронті за незалежність та свободу України, лікарі виборюють збереження життів солдатів та мирних громадян.

«На вас лежить колосальне навантаження. Я був у Бахмуті, в одній із «найгарячіших» точок на фронті, і бачив, як працюють лікарі, вивозять поранених, надають їм медичну допомогу. Вкотре я переконався, що наші медики – справжні герої. Я і всі українці схиляємось перед вашою працею. Велике вам людське спасибі», - наголосив Ігор Терехов.

Нагадаємо, що День медичного працівника в Україні відзначають у третю неділю червня. Цього року свято припадає на 19 червня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини