Ігор Терехов провів перемовини з мером Інсбрука
13 березня 2023 18:06 Міжнародне співробітництво
Ігор Терехов провів перемовини з мером Інсбрука  Онлайн-зустріч Харківського міського голови Ігоря Терехова і мера міста Інсбрук Георга Віллі відбулася сьогодні, 13 березня.

Міські голови обговорили майбутню співпрацю між Харковом та Інсбруком та запросили один одного у гості. Ігор Терехов подякував громаді Інсбрука за надану гуманітарну допомогу у вигляді 20 генераторів та двох трансформаторів, а також запросив міську владу приєднатися до відновлення Харкова після закінчення війни.

«Запрошую ваші підприємства, ваш бізнес до участі у відновленні Харкова. Вже зараз ми будуємо великі плани на майбутнє і створюємо інвестиційно привабливі умови для роботи. Запрошую вас відвідати наше місто, як тільки тут стане спокійніше. Ви будете приємно здивовані», - наголосив мер Харкова.

Співробітництво з Інсбруком почалося у жовтні 2022 року, коли до Почесного консула України у місті Інсбрук Вальтера Пейєра звернувся Посол України в Австрії Василь Химинець з проханням про сприяння у наданні генераторів для Харкова.

Почесний консул України в Інсбруку виступив на сесії міської ради Інсбрука з пропозицією та обґрунтуванням необхідності надання гуманітарної допомоги Харкову у вигляді генераторів. Депутати міськради Інсбрука одноголосно ухвалили рішення про виділення коштів на закупівлю 20 генераторів та двох трансформаторів, які у грудні 2022 року були доставлені до Харкова та передані КП «Харківські теплові мережі».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини