Ігор Терехов вітає харків'ян із Днем Перемоги
09 травня 2022 08:06 Місто
Ігор Терехов вітає харків'ян із Днем Перемоги Привітання Харківського міського голови Ігоря Терехова з Днем перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

Дорогі харків'яни!

Від щирого серця вітаю вас із Днем Перемоги - святом, яке ми свято шанували 77 років і, я впевнений, ще шануватимемо дуже довго.

Зараз, як ніколи, ми дуже добре стали розуміти, що насправді зробили наші діди та прадіди, коли зупинили фашизм, коли захистили свою землю та сім'ї від жорстоких окупантів, одержимих ідеєю власної переваги. Наші ветерани стали для нас героями, подвигом яких ми захоплювалися багато десятиліть. Ми досі безмежно вдячні їм за те, що вони дали можливість працювати, творити та радіти життю нам - своїм дітям та онукам. Їхній День Перемоги став для нас символом щирої любові до Батьківщини, героїчної самопожертви, торжества добра над злом.

І ніхто навіть подумати не міг, що ті страшні історії та розповіді про фашистські звірства, якими ділилися з нами бабусі та дідусі, знову повторяться, але вже у XXІ столітті - в Україні та нашому рідному Харкові. Тільки зараз наш ворог виявився ще більш цинічним, жорстоким та підлим. Більше того, він використовує цей День Перемоги у своїх пропагандистських цілях, виправдовуючи свою агресію.

Але я на сто відсотків впевнений, що як ми перемогли у тій війні, так переможемо і в цій! Ми віримо в нашу армію, наших захисників, наших закордонних партнерів, які надають таку необхідну військову та гуманітарну допомогу. Скоро ми матимемо ще один День Перемоги! І ми віддамо шану всім, хто цю перемогу наближав. Зі святом!

Харківський міський голова Ігор Терехов

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини