Ігор Терехов вітає працівників торгівлі з професійним святом
31 липня 2022 09:01 Місто
Ігор Терехов вітає працівників торгівлі з професійним святом Привітання Харківського міського голови Ігоря Терехова з Днем працівників торгівлі.

Шановні працівники торгівлі та ресторанного господарства!

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом.

У мирний час ми завжди тепло та душевно відзначали цей день, підбивали підсумки, будували сміливі плани. Але настала війна, яка зруйнувала все. Дуже сильно постраждав малий та середній бізнес, який ви створювали роками, роботу втратили сотні тисяч харків'ян. Боляче на все це дивитись. Але я повністю переконаний, що, коли ми переможемо російського агресора, ви відновите все те, що знищив ворог, і знайдете нові можливості для подальшого розвитку.

По-іншому і бути не може, бо люди, які так багато роблять для Харкова та країни, заслуговують на краще. Коли нас почали обстрілювати, ви організували волонтерські кухні у своїх кафе та ресторанах, щоб годувати харків'ян та наших захисників. Так, ви втратили клієнтів, але здобули безмірну подяку мільйонного міста. Ви і зараз возите до Харкова продукти, ліки, товари першої необхідності, допомагаєте військовим, теробороні, мирним жителям, робите все можливе, щоб наше місто пережило цю війну.

Ви стали надійним тилом прифронтового Харкова. Прийміть велику подяку за вашу роботу! Міська влада завжди підтримуватиме бізнес, і разом ми подолаємо всі труднощі.

А мир в Україні обов'язково настане, адже за нього борються, зокрема, такі відважні та працьовиті люди, як ви!

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини