Ігоря Терехова вітають із перемогою на виборах (доповнено)
09 листопада 2021 16:21 Місто
Ігоря Терехова вітають із перемогою на виборах (доповнено) Директор Харківського регіонального центру оцінювання якості освіти Олександр Сидоренко привітав Ігоря Терехова з перемогою на позачергових виборах міського голови.

«Наш колектив переконаний, що Ви успішно підтвердите безперечну довіру харків'ян, які обрали Вас на таку високу та відповідальну посаду. Бажаємо Вам бадьорості духу, нових ідей та задумів задля успішного розвитку нашого Харкова – найкращого міста України!» - сказано у привітанні.

Також Ігоря Терехова привітав колектив Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського «ХАІ».

«Робити все для благополуччя харків'ян, продовжувати будувати місто майбутнього, в якому хочеться жити вже сьогодні, – це непроста й відповідальна робота. Але я не сумніваюся, що на цій престижній посаді Ви гідно продовжуватимете справу своїх попередників, беручи до уваги їхні кращі ідеї та пропонуючи власні новаторські рішення відповідно до зваженого стратегічного плану дій у соціально-економічному та індустріально-промисловому напрямах.

На шляху оновлення та модернізації міста Вам допоможуть не лише особисті якості та багатий професійний досвід, а й готові будь-якої миті підставити дружнє плече численні однодумці, серед яких, безперечно, і колектив НАУ ім. М. Є. Жуковського «ХАІ». З надійною командою Ви однозначно приведете наш рідний Харків до нових здобутків та слави на національному та міжнародному рівнях. Я бажаю Вам мудрості, енергійності та виключно літньої погоди, і нехай відповіддю на Вашу керівну політику завжди будуть подяка та довіра громадян!» - сказано у привітанні ректора ХАІ Миколи Нечипорука.

Також слова привітання надіслав Харківський національний економічний університет ім. Семена Кузнеця.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини