Ізраїльські партнери допоможуть Харкову пережити зиму
28 жовтня 2022 17:24 Міжнародне співробітництво
Ізраїльські партнери допоможуть Харкову пережити зиму Харківський міський голова Ігор Терехов сьогодні, 28 жовтня, провів зустріч із представниками Ізраїлю.

У зустрічі, зокрема, взяли участь віцемер міста Ашдод Еллі Нахт та співзасновник фонду «Rebuild Ukraine Fund» Борис Шульман. Мер Харкова подякував ізраїльському народові за всебічну підтримку харків'ян, у тому числі за передані місту медикаменти, продукти харчування, одяг та інші речі першої необхідності.

Своєю чергою Еллі Нахт зазначив, що ізраїльтяни й надалі підтримуватимуть український народ, зокрема допоможуть харків'янам пережити зимові холоди. Так, на випадок ворожих ударів по енергетичній системі Харкову готові передати теплові гармати, генератори та інше обладнання для пунктів обігріву.
 
Ігор Терехов повідомив, що у місті працюють над тим, щоб облаштувати якнайбільше пунктів обігріву, щоб харків'яни не замерзли. За його словами, у Харкові проживає близько 1,1 млн людей, і така допомога місту необхідна.

Також сторони домовилися, що ізраїльські партнери поділяться своїм досвідом надання психологічної допомоги дітям та допоможуть з реабілітацією постраждалим.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини