Харків чистять від снігу у дві зміни
11 лютого 2020 14:37 ЖКГ
Харків чистять від снігу у дві зміни Дороги Харкова від снігу сьогодні, 11 лютого, очищають 145 одиниць техніки та 151 дорожній робітник.

Як повідомив майстер ділянки «Магістраль» КСП «Шляхрембуд» Віктор Левченко, по місту працюють автомобілі МАЗ «Глобус» та МДК, які чистять дорожнє полотно, а також посипають його піском і сіллю.

«Глобуси» підбивають і чистять сніг, посипають дорогу сіллю. МДК - це «ЗІЛи», там теж є відвал і щітка, тобто техніка може не тільки підбивати, а й підчищати сніг, а також посипати піщано-сольовою сумішшю», - пояснив Віктор Левченко.

Він зазначив, що техніки і людей вистачає. Дорожні робітники прибирають пішохідні переходи, чистять зупинки. Водії підприємства працюють цілодобово у дві зміни - з 8:00 до 20:00 та з 20:00 до 8:00. Основний масив вдається виконати за ніч, коли мало припаркованих автомобілів.

«Робочі нашої ділянки почистили центральні вулиці - проспект Науки, проспект Гагаріна, Московський проспект, вулиці Сумську, Свободи та інші. У ранковий час на магістралі вже висипали близько 80 т солі, дорога проїзна, не слизько», - повідомив Віктор Левченко.

Також він зазначив, що, за прогнозами синоптиків, сніг буде йти три дні, і роботи з очищення доріг триватимуть. 

Зазначимо, що всього за минулу добу на дороги висипали 415 куб. м піщано-сольової суміші та 428 т солі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини