Харків взяв участь у міжнародній конференції в Ізраїлі
01 березня 2019 13:38 Міжнародне співробітництво
Харків взяв участь у міжнародній конференції в Ізраїлі Делегація Харківської міської ради взяла участь у Міжнародній конференції з муніципальних інновацій «MUNI WORLD-2019», яка проходила 26-28 лютого в Тель-Авіві (Ізраїль).

Харків брав участь у конференції на запрошення муніципалітету міста-партнера Рішон-ле-Ціона. Центральна тема конференції - безпека в містах. Цього року захід пройшов за участю представників Виконавчого директорату Контртерористичного комітету ООН (UN CTED).

Як зазначили учасники конференції, захід сприяє розвитку інновацій, підприємництва та встановлення співпраці між містами, а також дозволяє представникам органів місцевого самоврядування отримати інструменти практичної реалізації інноваційних рішень в регіонах своєї юрисдикції. Учасники конференції відвідали дискусійні панелі за участю міністрів, членів парламенту, представників армії та інших структур безпеки Ізраїлю, керівників органів місцевого самоврядування, представників економічних кіл Ізраїлю, працівників науково-освітньої сфери та представників ЗМІ.

В рамках конференції пройшла виставка «MUNI EXPO», присвячена міським інновацій та технологій «розумних міст». У виставці взяли участь понад 130 компаній і постачальників послуг з Ізраїлю та інших країн, які займаються технологічними розробками.

Крім того, 28 лютого в Тель-Авіві пройшов ізраїльсько-український муніципальний саміт «The Israeli Ukrainian Muni Summit» (IUMS 2019), в якому, крім Харкова, взяли участь офіційні делегації з Києва, Дніпра, Вінниці, Житомира, Чернігова, Рівного, а також мери ізраїльських міст-побратимів, представники ізраїльського уряду, керівники компаній і дипломатичного корпусу. Так, в ході виступу представники Харківської міської ради презентували основні напрямки комплексної роботи міської влади в сфері забезпечення безпеки міста і впровадження інноваційних рішень.

В рамках візиту до Ізраїлю співробітники Департаменту міжнародного співробітництва міськради зустрілися з мером міста-партнера Рішон-ле-Ціона Разом Кінстліхом, його профільними заступниками, депутатами міської ради та представниками Департаменту молоді. Крім того, харківська делегація ознайомилася з роботою молодіжного центру та сучасного стартап-центру Рішон-ле-Ціона, а також провела переговори щодо подальшого розширення сфер співробітництва між містами.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини