Харківські лучники успішно пройшли відбір на участь у Кубку світу
14 березня 2018 11:22 Спорт
Харківські лучники успішно пройшли відбір на участь у Кубку світу Всеукраїнські змагання зі стрільби з лука серед найсильніших спортсменів України відбулися в спорткомплексі Національного аерокосмічного університету «ХАІ» імені М.Є. Жуковського.

Ці змагання стали офіційним відбором на Кубок світу, який проходитиме з 23 по 29 квітня в Китаї.

У змаганнях взяли участь 64 провідних спортсмени України серед класичного та блочного лука (24 чоловіки і 24 жінки серед класичного лука і по 8 спортсменів від блочного лука).

Срібну медаль змагань в категорії класичного лука одержав харків'янин Віктор Рубан. Найсильнішим лучником 2018 року став представник Чернівців Ігор Омельченко, бронзовим призером - Юрій Гавелко зі Львова.

Найсильнішою лучницею серед жінок стала харків'янка Катерина Мазорчук. Друге місце також у харків'янки - Катерини Дубровиної, третє місце посіла представниця Львова Катерина Шабалітова.

У категорії блочного лука переможцем змагань серед чоловіків став харків'янин Вадим Головко, срібний і бронзовий призери - лучники зі Львова Олег Півень і Богдан Кіщак.

У категорії блочного лука серед жінок п'єдестал пошани посіли спортсменки з Києва. Найсильнішою лучницею стала Олександра Грабик, срібну та бронзову медалі завоювали Вікторія Дьякова і Ксенія Шкляр.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини