Харківські школярі перемагають на всеукраїнських олімпіадах
10 квітня 2023 13:59 Освіта
Харківські школярі перемагають на всеукраїнських олімпіадах Учні харківських шкіл виборюють нагороди на всеукраїнських учнівських олімпіадах.

Як повідомили у Департаменті освіти, з 3 по 7 квітня в Ужгороді пройшов IV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з математики. У ньому взяли участь 142 учні, у т. ч. 23 - з Харкова. Усі вони стали переможцями та призерами, посівши три перші, п'ять других та п'ятнадцять третіх місць. Переможцями стали троє учнів Харківського приватного навчально-виховного комплексу «Авторська школа Бойка» - Михайло Баркулов (9 клас), Антон Салов (10 клас) та Марина Спектрова (11 клас).

В Івано-Франківську 2-7 квітня відбулася Всеукраїнська учнівська олімпіада з фізики. У ній взяли участь 119 учнів 8-11 класів з 17 областей України та міста Києва. Команду Харківської області представляли 11 учнів, вісім з яких отримали дипломи другого та третього ступенів.

Також з 2 по 6 квітня у Львові відбувся ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури, у якому взяли участь 110 учнів 8-11 класів. Харківську область представляли шість учнів, четверо з яких посіли другі та треті місця.

Зазначимо, що в квітні планується провести 17 олімпіад всеукраїнського рівня. Три вже пройшли, а 14 ще будуть проведені у дистанційному форматі.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини