Харківські школярі удостоєні стипендій Президента
14 листопада 2019 12:20 Освіта
Харківські школярі удостоєні стипендій Президента Харківські учні, призери та учасники всеукраїнських і міжнародних учнівських олімпіад стали стипендіатами Президента України.

Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України, стипендією Президента України за перемогу в IV етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад і III етапі конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України нагороджено 34 учня.

Найбільша кількість стипендіатів - 12 школярів - це учні Харківського фізико-математичного ліцею №27. Також стипендії Президента отримають учні гімназії №47 (4 особи), «Академічної гімназії» №45 (3 особи), по два представники від гімназії №46 імені М. Ломоносова та спеціалізованої школи № 162 та ще низки установ освіти.

З повним списком нагороджених можна ознайомитись тут.

Нагадаємо, стипендії Президента України в цьому році також присвоєні бронзовим призерам міжнародної олімпіади з фізики - випускникам ліцею №27 Анастасії Кутах і Кирилу Ковальчуку та учаснику міжнародної олімпіади з біології - вихованцю гімназії №47 Руслану Оганову.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини