Харківський «Металіст» присвятив перемогу Дню міста
22 серпня 2021 22:29 Спорт
Харківський «Металіст» присвятив перемогу Дню міста Харківський ФК «Металіст» переміг в матчі 5-го туру Першої ліги чемпіонату України, який пройшов сьогодні, 22 серпня, на стадіоні «Металіст».

Матч відбувся між командами ФК «Металіст» та ФК «Оболонь».

З перемогою тренерський склад, гравців і харків'ян привітав секретар Харківської міської ради Ігор Терехов, який дивився матч.

«Я дякую всім, хто має відношення до харківського футболу, відродженню «Металіста» - Олександра Ярославського і всіх футболістів, які подарували Харкову напередодні Дня міста таку знаменну перемогу з рахунком 3:00. На стадіоні була класна атмосфера. Завтра у нас День міста, і я впевнений, що ми на такому ж драйві і підйомі проведемо свято. Ми очікуємо, що «Металіст» увійде в топ-3 команд України», - зазначив після матчу Ігор Терехов.

Олександр Ярославський повідомив, що на цьому команда не зупиниться. У місті продовжать розвивати футбол і спортивну інфраструктуру.

«Ми пообіцяли харків'янам, що повернемо «Металіст», і ми його повернули. Ми пообіцяли, що будемо займатися інфраструктурою, і ми це робимо. Це п'ята поспіль перемога, але це тільки початок. Зупинятися на цьому не потрібно, потрібно радіти. Завтра виповнюється 367 років нашому улюбленому місту. Ми від щирого серця присвячуємо цю перемогу Дню міста. Нехай воно процвітає не одне століття. Перемога «Металіста» - це перемога міста Харкова. Тільки Харків - тільки перемога! Це наш девіз», - підкреслив Олександр Ярославський.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини