Харківський притулок отримує допомогу та знаходить дім для тварин
07 травня 2022 10:17 Світ природи
Харківський притулок отримує допомогу та знаходить дім для тварин КП «Центр поводження з тваринами» відвідала делегація волонтерів із США, Німеччини, Польщі та України.

Благодійники привезли гуманітарну допомогу: 371 кг кормів для кішок та собак, 9,6 кг ласощів для собак, а також наповнювачі для лотків, повідці, нашийники та медикаменти для тварин.

«Учасникам делегації сподобався рівень облаштування вольєрів та порядок у нашому центрі, тому вони зазначили, що харківський притулок для тварин відповідає європейським нормам. Ці волонтери допомагають притулкам кормами, медикаментами та з евакуацією тварин. Але, відвідавши наш притулок, вони зробили висновок, що на даний момент собак і кішок евакуювати не потрібно, а потрібно допомагати засобами, кормами та медикаментами для догляду за тваринами. Спасибі їм за допомогу!» - зазначили у КП.

Крім того, один із членів делегації забрав нещодавно врятованого від уламкового поранення собаку, якого господарі, які змушені були евакуюватися, не взяли з собою. Пес на прізвисько Шард поїхав до Львова до Будинку врятованих тварин, де живуть звірі та птахи, разом із засновником притулку Орестом Заліпським.

У центрі подякували всім за допомогу та зазначили, що їм постійно потрібно закуповувати корми для тварин, медикаменти та паливо для автомобілів.

Як зробити благодійну пожертву на рахунок КП «Центр поводження з тваринами», можна дізнатися тут: https://animals.kharkov.ua/…/…/dopomoga-prytulku-dlya-tvaryn.

Перерахувати гроші по Україні в гривні можна на номер картки: 5168 7450 2173 6605. Одержувач - Юлія Цибулька, призначення платежу – допомога притулку. «Pay Pal»: [email protected].

Зі звітами про надходження та витрачання коштів можна ознайомитись на сайті підприємства: https://animals.kharkov.ua/uk/rozdil-saytu/otchety-i-statistika

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини