Харківський центр адмінпослуг презентували в Німеччині
14 грудня 2015 17:03 Місто
Харківський центр адмінпослуг презентували в Німеччині Адміністратори Центру надання адміністративних послуг Харкова 6-11 грудня перебували з інформаційно-ознайомчим візитом у Німеччині.

До складу делегації також входили представники центрів надання адміністративних послуг Запорізької, Дніпропетровської, Луганської та Харківської областей, органів місцевого самоврядування та профільних міністерств.

Основна мета цієї поїздки - ознайомлення з організацією роботи центрів обслуговування населення Берліна та Лейпцига, обговорення та обмін досвідом з надання адміністративних послуг з представниками ЦНАП інших регіонів України, презентація в Німеччині харківського ЦНАП.

Співробітники центрів прослухали тренінги компанії «Madiba Consult GmbH» за темами: «Менеджмент проектів», «Підвищення потенціалу команди і персоналу», «Організація і процеси», «Муніципалітети, науково-виробничі об'єднання, підприємства». Крім того, Німецькою спілкою міст та громад в Берліні було проведено семінар «Німеччина: Рамкові умови, створювані державою для міст та громад».

Захід організовано за сприяння та підтримки проекту «Реформа управління на сході України», який виконується за дорученням Федерального міністерства економічного співробітництва та розвитку Німеччини.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини