«Харківводоканал» проводить заходи, щоб убезпечити роботу працівників
08 листопада 2022 14:36 ЖКГ
«Харківводоканал» проводить заходи, щоб убезпечити роботу працівників У КП «Харківводоканал» приділяють пильну увагу питанням охорони праці та забезпеченню безпеки працівників під час виробничих процесів.
Як повідомила сьогодні, 8 листопада, начальник відділу охорони праці Ольга Єрьоміна, у всіх структурних підрозділах було посилено профілактичну роботу щодо запобігання виникненню можливих випадків травматизму співробітників на виробництві під час обстрілів та ракетних ударів. Працівники підприємства отримують необхідні знання та навички на практичних семінарах та тренінгах, які проводять представники Державної служби України з надзвичайних ситуацій, громадської організації «Асоціація саперів України» та медики.

«Понад 30 видів робіт у КП «Харківводоканал» пов'язані з підвищеною небезпекою. Постійно у цих підрозділах проводяться інструктажі, а також перевіряються знання працівників. Усі об'єкти, автотранспорт та обладнання ретельно готуються до безпечної роботи в екстрених ситуаціях. На випадок їхнього можливого виникнення детально відпрацьовуються злагоджені та чіткі дії працівників підприємства», - підкреслила начальник відділу охорони праці.

Також Ольга Єрьоміна повідомила, що з перших днів повномасштабної війни на підприємстві організовано безкоштовне харчування працівників. Крім того, продовжується профілактична кампанія з колективного вакцинування співробітників проти коронавірусної інфекції.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини