Харків'яни можуть поділитися своїм баченням майбутнього Європи
14 травня 2018 11:07 Міжнародне співробітництво
Харків'яни можуть поділитися своїм баченням майбутнього Європи Харків бере участь у кампанії «Міста для Європи - Європа для громадян» зі збору ідей громадськості для будівництва більш справедливого і стабільного суспільства.

Як повідомили у Департаменті міжнародного співробітництва, мета кампанії - привернути громадян до діалогу про майбутнє, спонукати органи влади всіх рівнів до створення суспільства, у якому люди виходять на перший план, і вплинути на процес прийняття рішень в Європі.

Харків - єдине місто в Україні, яке бере участь у цій європейській кампанії і є асоційованим членом міжнародної організації «ЕВРОСІТІЗ». Поділитися своїм баченням майбутнього Європи можна, відправивши організаторам заходу листівку з пропозицією, яка починається зі слів «Моя Європа у 2030 році...». Зробити це можна на сайті кампанії «Міста для Європи - Європа для громадян». Заповнювати листівку можна будь-якою мовою.

Зібрані ідеї будуть представлені місцевим, національним та європейським лідерам на щорічній конференції організації «ЕВРОСІТІЗ», яка проходитиме з 28 по 30 листопада цього року у місті Единбург (Шотландія).

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини