Харків'яни заборгували за вивезення сміття 41 млн гривень
29 січня 2015 12:42 Економіка
Харків'яни заборгували за вивезення сміття 41 млн гривень Борг харків'ян за послуги КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» на сьогоднішній день становить 41 млн грн.

Про це сьогодні, 29 січня, у прес-центрі Харківської міської ради повідомив директор підприємства В'ячеслав Мустафін.

Він зазначив, що заборгованість утворилася в тому числі і у зв'язку з підвищенням з 1 грудня 2014 року тарифів на послуги з вивезення, перевезення та захоронення твердих побутових відходів. Як зазначив В'ячеслав Мустафін, попередні тарифи були встановлені три роки тому, в грудні 2011 року. З тих пір зросли ціни на бензин, підвищився розмір мінімальної зарплати. У зв'язку з цим доходи КП «КВПВ» не покривали витрати на вивезення сміття.

Зазначимо, тариф на послуги з вивезення сміття підвищився на 2,04 грн на одну людину до 11,54 грн на місяць. Крім того, підвищився тариф і для організацій і підприємств: для бюджетних організацій плата за 1 куб. м становить 60,84 грн (раніше був - 52,16 грн), а для інших споживачів - 79,32 грн (68,03 грн).

За словами В'ячеслава Мустафіна, щомісяця підприємство повинно отримувати за надані послуги 9,3 млн грн, але зараз отримує близько 6 млн грн.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини