Харків'яни зможуть побувати на яблучному пленері в музеї Григорія Сковороди
17 липня 2014 10:25
Харків'яни зможуть побувати на яблучному пленері в музеї Григорія Сковороди Напередодні Яблучного Спаса, 16 серпня, відбудеться «ApPleinAir» (яблучний пленер) у Національному літературно-меморіальному музеї Григорія Сковороди (с. Сковородинівка, Золочівський район).
Як повідомили організатори, учасники та гості свята зможуть створити композиції і арт-об'єкти з яблук, взяти участь у розважальній програмі «Котилося яблуко», приготувати і скуштувати безліч яблучних солодощів. Також на території музею звучатимуть народні пісні, «яблучна» поезія і пройде спектакль «яблучного» театру. За планом, створення арт-об'єктів почнеться о 12:00, конкурсна та розважальна програми - о 15:00. Програма пленеру уточнюється і доповнюється. 

Організатори зазначають, що свято вже стало традиційним. У 2013 році під час пленеру відбулася виставка картин, були втілені художні концепції - яблучно-сонячний годинник, тінь яблуні і яблучна мелодія. У поетичних читаннях взяли участь поети з Харкова, Києва, Запоріжжя та Миколаєва, а діти, присутні на святі, пограли в різні конкурси.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини