Медпрацівникам почали видавати «Картку харків'янина»
22 вересня 2021 11:42 Місто
Медпрацівникам почали видавати «Картку харків'янина» Першими власниками «Картки харків'янина» стали співробітники міської клінічної лікарні №13.

Нагадаємо, що її поширення почалося серед працівників комунальних підприємств Харкова минулого тижня.

«Ви отримуєте «Картку харків'янина» одними з перших. Прийміть її як знак подяки і поваги за вашу нелегку працю», - зазначив на зустрічі з медиками голова Молодіжної ради при Харківському міському голові Дмитро Давідьянц.

Соціальний проєкт «Картка харків'янина» був ініційований цього року секретарем Харківської міської ради Ігорем Тереховим. Іменна картка, заявку на яку може подати кожен житель Харкова, дозволить отримувати знижки в магазинах і компаніях міста - від супермаркетів і аптек до служб таксі та інтернет-провайдерів (зараз завершується інтеграція системи карти з близько ста компаній, після чого знижки стануть доступні). Також «Картка харків'янина» може використовуватися для оплати проїзду в міському транспорті і слугуватиме учнівським квитком для школярів.

Нагадаємо, що у вересні про приєднання до проєкту «Картки харків'янина» оголосив Харківський зоопарк, який назвали одним з його ключових партнерів: вхід туди за карткою для жителів міста буде безкоштовним.

Зазначимо, що анкету на отримання «Картки харків'янина» подали вже понад 300 тис. осіб. Зробити це можна в електронному вигляді або отримавши анкету в центрах надання адміністративних послуг. З детальними інструкціями оформлення картки, а також переліком її можливостей можна ознайомитися на сайті проєкту.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини