Мережі водовідведення Основ'янського району підготовлені до опалювального сезону
28 вересня 2022 13:13 ЖКГ
Мережі водовідведення Основ'янського району підготовлені до опалювального сезону Бригади ремонтно-експлуатаційної ділянки Основ'янського району Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» завершують підготовку об'єктів водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період.
Як повідомив сьогодні, 28 вересня, начальник ремонтно-експлуатаційної ділянки Основ'янського району Ігор Плотніков, робітники оглянули понад 41 км каналізаційних трубопроводів, що приймають стоки з центральної частини міста. Також відремонтували 20 колодязів із заміною люків та плит перекриття, прочистили 9 км мереж водовідведення механічним способом та 8 км - гідродинамічним.

За його словами, у районі було три влучення ворожих снарядів безпосередньо в об'єкти водовідведення або поруч.

«По вул. Батуринській переклали 6 м зруйнованого вибухами трубопроводу, у пров. Подільському - 4 м. Великий обсяг робіт виконали по вул. Кооперативній, де приліт припав безпосередньо в наші мережі, замінили 11 м каналізаційних мереж, відновили колодязі, введення до будинків. Планово реконструювали 15 м мереж на вул. Руставелі, капітально відремонтували зношені ділянки трубопроводів на вул. Драгомирівській та Мереф'янському шосе. У ході підготовки зовнішніх мереж водовідведення до роботи в осінньо-зимовий період приводимо до ладу та контролюємо стан каналізаційних люків», - повідомив начальник ремонтно-експлуатаційної дільниці.

Ігор Плотніков також поінформував, що об'єкти водовідведення Основ'янського району повністю підготовлені до експлуатації в осінньо-зимовий період, але роботи з прочищення та огляду трубопроводів виконуються протягом усього року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини