Міський притулок для тварин запрошує відзначити річницю відкриття контакт-центру
30 вересня 2021 16:14 Світ природи
Міський притулок для тварин запрошує відзначити річницю відкриття контакт-центру Всесвітній день захисту тварин і річницю відкриття pet-friendly контакт-центру відзначать 2 жовтня у КП «Центр поводження з тваринами» (пр. Гагаріна, 358).

Гості зможуть вигуляти собак і погратися з кішками, які живуть у притулку.

Також у програмі: виступ дитячої циркової студії та оркестру Муніципального центру культури та аматорського мистецтва, команди КВК Харківської державної зооветеринарної академії, аквагрим, майстер-клас з плетіння іграшок для тварин і вікторина з подарунками. Крім того, патрульні поліцейські розкажуть дітям про свою роботу і покажуть службові авто. Також гості свята зможуть познайомитися з харківськими байкерами і сфотографуватися на мотоциклах.

Початок заходу – об 11:00.

Нагадаємо, що перший  в України pet-friendly контакт-центр відкрили у КП «Центр поводження з тваринами» у 2020 році. Головне завдання контакт-центру - популяризація серед дітей і підлітків культури відповідального ставлення до утримання домашніх тварин, а також прилаштування в нові сім'ї якомога більшої кількості вихованців міського притулку.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини