Місто виділило кошти на проєктування Єдиної системи відеоспостереження
24 червня 2020 11:55 Інфраструктура
Місто виділило кошти на проєктування Єдиної системи відеоспостереження На розробку проєкту Єдиної комплексної системи відеоспостереження Харкова виділено 1 млн грн в рамках міської Програми інформатизації Харківської міської ради на 2013-2020 роки».

Відповідне рішення прийнято сьогодні, 24 червня, на сесії міськради.

Як повідомив заступник Харківського міського голови з питань цифрової трансформації Олег Дробот, Програма інформатизації Харківської міської ради доповнена двома важливими пунктами: створення, модернізація, монтаж, впровадження, розвиток, налаштування та обслуговування Єдиної комплексної системи відеоспостереження Харкова, а також забезпечення функціонування та розвиток геопросторових даних міської ради, її виконавчих органів, комунальних підприємств і організацій.

За словами Олега Дробота, вже визначено опорні вузли для проєктування Єдиної системи відеоспостереження, які знаходяться на в'їздах та виїздах з міста, а також передбачена низка заходів щодо розвитку геопросторових даних.

Крім того, частина коштів в рамках програми буде спрямована на придбання резервного маршрутизатора, який повинен забезпечувати функціонування міської інтернет-мережі, оскільки устаткування було виведено з ладу у зв'язку з аварією.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини