На Салтівці замінюють трубопровід холодного водопостачання
19 серпня 2020 09:13 ЖКГ
На Салтівці замінюють трубопровід холодного водопостачання Перекладку трубопроводу, який забезпечує водою понад 10 тис. жителів, проводять бригади КП «Харківводоканал» по пр. Академіка Павлова, 140.

Як повідомив заступник директора комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Завада, на цьому об'єкті планується замінити понад 300 м технічно зношеного трубопроводу діаметром 400 мм.

«Роботи проводяться в три етапи, перший етап буде завершено до 28 серпня. Уже замінили 100 м мереж холодного водопостачання. Перекладку проводимо відкритим способом. Міняємо старі сталеві труби, які прослужили понад 40 років, на нові, поліетиленові, термін служби яких становить понад 50 років. На період проведення робіт водопостачання в будинках не відключається», - повідомив Микола Завада.

За його словами, після виконання робіт будуть проведені гідравлічні випробування, промивання та санітарна обробка водоводу, що значно покращить якість води, що подається в квартири жителів.

Всього з початку року бригади КП «Харківводоканал» замінили в Московському районі понад 1,3 км зношених мереж холодного водопостачання. У планах підприємства на 2020 рік - перекласти по місту понад 25 км мереж.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини