На змагання з автомодельного спорту до Харкова з'їхалися спортсмени з усієї України
17 липня 2018 12:13 Спорт
На змагання з автомодельного спорту до Харкова з'їхалися спортсмени з усієї України Відкриті змагання з автомодельного спорту «INFINITI Kharkiv RC Extreme Challenge-2018» пройшли з 13 по 15 липня на парковці автосалону «Іnfiniti» в Харкові.

У змаганнях взяли участь спортсмени з 10 областей України: Дніпропетровської, Донецької, Київської, Луганської, Миколаївської, Нікопольської, Тернопільської, Хмельницької, Черкаської та Харківської областей. Всього «Kharkiv RC Extreme Challenge» зібрав 80 спортсменів, в тому числі 5 майстрів спорту міжнародного класу, 25 майстрів спорту, 24 кандидати в майстри спорту. Наймолодшим учасником був 11-річний Максим Бондар з Миколаєва, найстаршим - 79-річний Анатолій Перешкольнік з Харківської області.

На змаганнях було представлено 85 моделей автомобілів різних класів. Загальна довжина траси склала понад 300 м, довжина прямої ділянки - 50 м, ширина колії всієї траси 3 м, а прямої ділянки - 4 м.

За підсумками змагань, у командному заліку 1-е місце посіли спортсмени з Хмельницької області, 2-е місце - представники Київської області, 3-е місце - Нікопольської.

Довідка. «Kharkiv RC Extreme Challenge» - це триденні відкриті змагання з автомодельного спорту маленьких радіокерованих автомобілів з великими швидкостями, які проводяться в Харкові з 2015 року.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини