Німецький благодійник привіз харків'янам матеріальну допомогу та медикаменти
11 серпня 2016 15:01 Міжнародне співробітництво
Німецький благодійник привіз харків'янам матеріальну допомогу та медикаменти Німецький благодійник Фріц Кьорбер приїхав до Харкова, щоб традиційно передати медикаменти дитячій онкологічній лікарні №16, а також вручити матеріальну допомогу малозабезпеченим харків'янам.

Сьогодні, 11 серпня, він зустрівся з заступником міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світланою Горбунової-Рубан та поділився своїми планами.

За словами Фріца Кьорбера, крім надання допомоги він відвідає лікарні, територіальні центри й інші установи, яким надавалась допомога в останні роки. Фріц Кербер приїхав з підприємцями, які надавали фінансову допомогу харків'янам, і покаже їм обладнання та меблі, що були придбані за їхні кошти.

«Ми хочемо відвідати безліч установ Харкова. Ми вже побували в поліклініці №26 і центрі реабілітації для дітей-інвалідів «Промінь», попереду нас чекає відвідування лікарень, територіальних центрів. Також ми передамо малозабезпеченим харків'янам матеріальну допомогу», - розповів Фріц Кьорбер.

Учасники зустрічі також обговорили проблеми соціальних установ міста, проблеми вимушених переселенців, людей, які потрапили в складну життєву ситуацію і яким потрібна допомога.

Як повідомила після зустрічі Світлана Горбунова-Рубан, дружба і співпраця з німецькою стороною триває вже 25 років. «Всі проекти, які вони реалізують, - це велика допомога місту Харкову, міським установам, що потребують в оновленні обладнання, в купівлі медикаментів, меблів. Ми вдячні їм за співпрацю», - підкреслила заступник міського голови.

Нагадаємо, що як голова благодійної гуманітарної організації «Фонд робітничої благодійності» Фріц Кьорбер очолює конвої, які доставляють гуманітарну допомогу (лікарняні ліжка, медичне обладнання, прилади, білизна, медикаменти, одяг, взуття та ін.) для харківських медичних і соціальних установ з 1992 року. Крім того, він надає грошову допомогу установам, організаціям і безпосередньо малозабезпеченим жителям міста Харкова. На ці кошти організовувалися щоденні обіди для малозабезпечених в Московському і Комінтернівському районах, літнім людям вручаються продуктові набори і гроші. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини