#Обличчя Харкова. Надія Кузьменко - дитячий лікар-ортопед
29 червня 2022 11:30 Обличчя Харкова
#Обличчя Харкова. Надія Кузьменко - дитячий лікар-ортопед Лікар-ортопед Міської дитячої клінічної лікарні № 24 Надія Кузьменко надає медичну допомогу дітям з першого дня війни.

Разом зі своєю родиною Надія Кузьменко прибирала будівлю поліклінічного відділення після руйнування, виносила бите скло та сміття.

Лікар самотужки добиралася на роботу під обстрілами та сиренами, поки не почав курсувати транспорт, щоб допомогти усім, хто потребував її уваги. Крім дітей, надавала рекомендації і дорослим. За порадою до неї зверталися люди, які переховувалися від бомбардувань на ближніх станціях метро, сусіди, колеги та їхні родичі.

Спочатку Надія Кузьменко тимчасово приймала хворих у стаціонарному відділенні в центрі міста. Робота в будівлі поліклінічного відділення була частково відновлена з 1 червня. Щодня лікар оглядає близько 30 дітей.

Для реабілітації дітей у медзакладі надають комплекс послуг відновного лікування - масаж, сеанси ерго- та психотерапії. Крім того, пацієнти можуть отримати медикаменти, що надходять у якості гуманітарної допомоги.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитися у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини