#Обличчя Харкова. Поліна Чугай - керівник територіального підрозділу ЦНАП
30 червня 2022 10:23 Обличчя Харкова
#Обличчя Харкова. Поліна Чугай - керівник територіального підрозділу ЦНАП Керівник територіального підрозділу Центру надання адміністративних послуг міста Харкова у Слобідському районі Поліна Чугай продовжує працювати разом із колегами, допомагаючи містянам.

Поліна Чугай разом із адміністраторами, незважаючи на постійні обстріли, продовжує працювати, розуміючи важливість для громадян отримувати різні адміністративні послуги.

Родина Поліни Чугай – уродженці Луганської області, тож уже вдруге переживають російську агресію. У перші дні повномасштабного вторгнення вирішили залишитися в Харкові. Відчуваючи, що їхня допомога необхідна жителям міста, стали допомагати: розвозили гуманітарну допомогу, фасували харчову продукцію для військових, готували їжу для людей, які ховалися в метро від обстрілу.

«Гордимось Поліною та її родиною і дякуємо за відвагу робити добрі справи, ризикуючи своїм життям, не вимагаючи нічого натомість», - зазначили у ЦНАП.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини