#Обличчя_Харкова. Дмитро Автайкін – водій КП «Комплекс з вивозу побутових відходів»
02 січня 2023 10:26 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Дмитро Автайкін – водій КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» З початку повномасштабного вторгнення водій КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Дмитро Автайкін вивозить великі негабаритні відходи з усіх районів Харкова.

На підприємстві чоловік працює з 2007 року. Раніше працював мийником автомобілів та водієм бункеровозу, а тепер – водієм самоскида автоколони №3. 

Початок повномасштабного вторгнення рф працівник КВПВ зустрів удома. Подбавши про безпеку та належні умови для своєї сім’ї, Дмитро вийшов на роботу. Серед маршрутів, якими курсував водій самоскиду, була і надзвичайно небезпечна на той час Північна Салтівка. 

Своєю роботою, колективом та ставленням керівництва Дмитро Автайкін задоволений. За його словами, на підприємстві гідні умови праці та соціальне забезпечення, зокрема працівникам КВПВ надається безкоштовне харчування. 

Разом з дружиною Дмитро мешкає у Слобідському районі. У мирний час їхня сім’я любила прогулянки на природі, тому зараз сподіваються на якнайшвидше закінчення війни та можливість знову відпочивати, як раніше.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини