#Обличчя_Харкова. Євгеній Мудрак – водій КП «Комплекс з вивозу побутових відходів», чемпіон України з пауерліфтингу
30 січня 2023 09:18 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Євгеній Мудрак – водій КП «Комплекс з вивозу побутових відходів», чемпіон України з пауерліфтингу В умовах повномасштабної війни Євгеній Мудрак працює водієм КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» та вивозить сміття з Північної Салтівки.

Водієм сміттєвозу Євгеній Мудрак працює з 2019 року. Керувати технікою його навчив батько, який працює на тому ж маршруті, але в іншу зміну. Як розповів Євгеній, початок війни  застав його на роботі.

«24 лютого я був на маршруті, на Північній Салтівці. З міста не виїжджав, продовжував працювати протягом всього періоду війни. Разів п'ять до сусідніх будинків прилітали снаряди. Спочатку трохи панікував, потім звик. Моя робота важлива для міста, працюю сумлінно», – розповів Євгеній.

Хобі Євгенія - заняття силовим видом спорту. У грудні 2022 року Євгеній став чемпіоном України з пауерліфтингу. У багатоповторному жимі лежачи штанги вагою, рівною власній вазі (125 кг), він виконав 15 піднімань і посів перше місце. Крім того, у вправі жим штанги максимальної ваги посів друге місце, піднявши штангу вагою 180 кг. Наразі Євгеній - кандидат у майстри спорту з даного виду спорту і прагне покращити своє досягнення та стати майстром спорту з пауерліфтингу.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини