#Обличчя_Харкова. Інна Пєшкова - завідувач сектору прийняття заяв та документів Управління соціального захисту
09 січня 2023 09:14 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Інна Пєшкова -  завідувач сектору прийняття заяв та документів  Управління соціального захисту Завідувач сектору прийняття заяв та документів відділу соціальної допомоги Управління соціального захисту населення Новобаварського району Інна Пєшкова під час війни продовжує допомагати харків'янам.

Як повідомили у Департаменті соціальної політики, у соціальній сфері Інна Миколаївна працює понад 15 років. За цей час вона зарекомендувала себе відповідальним та цілеспрямованим працівником, відданим обраній справі, а також доброзичливою, чуйною та щирою людиною.

З початку повномасштабної війни Інна Миколаївна залишилась у Харкові та продовжила свою справу з соціального захисту громадян. Наразі до її обов’язків входить забезпечення соціальних гарантій населення шляхом адміністрування інформаційно-аналітичної системи «Прихисток».

«Інна Миколаївна професійно виконує свою роботу, бо вміє швидко знаходити індивідуальний підхід до кожного відвідувача управління, адже саме від працівників соціальної сфери залежить значна частина формування добробуту мешканців нашого міста», - зазначили у департаменті. 

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини