#Обличчя_Харкова. Лариса Омельченко – начальник відділу в Управлінні соцзахисту населення Основ'янського району
20 січня 2023 09:34 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Лариса Омельченко – начальник відділу в Управлінні соцзахисту населення Основ'янського району З початку повномасштабної війни начальник відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг Управління соціального захисту населення Основ’янського району Лариса Омельченко консультувала громадян та збирала дані для забезпечення мешканців гуманітарною допомогою.

Як повідомили у Департаменті соціальної політики, у соціальній сфері Харкова Лариса Володимирівна працює понад 25 років. Вона вміло організовує роботу відділу, зокрема сектору обліку громадян, постраждалих від надзвичайних ситуацій, зі взяття на облік внутрішньо переміщених осіб, які опинилися в складній життєвій ситуації. 

«Як енергійна, доброзичлива та чутлива людина Лариса Володимирівна знаходить підхід до кожного відвідувача. Також вона очолює профспілковий комітет управління та активно вирішує питання захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів членів трудового колективу. Користується повагою серед колег та мешканців району», - підкреслили у департаменті. 

Також там зазначили, що за роки плідної роботи Лариса Омельченко неодноразово нагороджувалася подяками та почесними грамотами. Крім того, вона є надзвичайно творчою людиною, яка у вільний від роботи час займається вишиванням картин та рушників, створенням прикрас та вирощуванням квітів. 

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини