#Обличчя_Харкова. Людмила Соболь - начальник центральних станцій метрополітену
27 січня 2023 10:10 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Людмила Соболь - начальник центральних станцій метрополітену Начальник станцій Харківського метрополітену «Історичний музей» та «Майдан Конституції» Людмила Соболь з першого дня повномасштабної війни допомагала людям, які укривалися від обстрілів у метрополітені.

Як повідомили у Харківському метрополітені, Людмила Соболь понад 25 років працює на підприємстві. Спочатку була оператором поста централізації на ст. м. «Історичний музей», а наразі очолює колективи станцій «Історичний музей» та «Майдан Конституції».

«Не можу сказати, що я на щось подібне очікувала, але 24 лютого зібрала «тривожну валізу» і вже о 7:15 була на робочому місці. У перші години роботи людей на станціях було не більше, ніж завжди, а після 10-ї ранку всі почали масово укриватись у метрополітені. З того моменту кожного дня на «Майдані Конституції» укривалися до двох тисяч людей, а на «Історичному музеї» - близько півтори тисячі», - пригадала Людмила Соболь.

За три місяці, що метрополітен не виконував перевезення, саме на станціях «Історичний музей» та «Майдан Конституції» відбулася найбільша кількість заходів для підтримки містян. Це були уроки з малювання для дітей, святкові концерти та церемонії нагородження усіх, хто допомагав захищати місто та підтримувати у ньому життя.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини