#Обличчя_Харкова. Олексій Тютерєв - начальник електротехнічної лабораторії КП «Харківводоканал»
31 березня 2023 09:19 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Олексій Тютерєв - начальник електротехнічної лабораторії КП «Харківводоканал» Начальник електротехнічної лабораторії комплексу водопідготовки «Дніпро» Олексій Тютерєв з початку війни продовжує забезпечувати безперебійну роботу обладнання, зокрема, насосних агрегатів.

У КП «Харківводоканал» Олексій Тютерєв працює з 1986 року. За словами колег, він - висококласний фахівець та вмілий організатор. Під його керівництвом колектив працює злагоджено та грамотно. Особливо це виявилося у воєнний час.

«Чудово розуміючи всю відповідальність перед жителями Харкова, Лозової та інших населених пунктів області, ми докладаємо всіх зусиль для забезпечення роботи електроустаткування. Від цього залежить постачання води. Справжнім випробуванням на міцність стала робота комплексу під час аварійних відключень електроенергії, пов'язаних із ворожими ракетними ударами. Але і з цими ситуаціями ми успішно впоралися», - розповів Олексій Тютерєв.

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини