#Обличчя_Харкова. Сергій Шеховцов - начальник дільниці КП «Харківводоканал»
26 січня 2023 14:34 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Сергій Шеховцов - начальник дільниці КП «Харківводоканал» Начальник дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Сергій Шеховцов з перших днів війни вміло організував роботу підрозділу в Індустріальному районі.
Як повідомили у КП «Харківводоканал», його професіоналізм дозволяє забезпечити надійну роботу внутрішньобудинкових комунікацій в одному з районів міста, що найбільше постраждав від ворожої агресії.

«Щодня Сергій Шеховцов разом із командою майстрів докладають усіх зусиль щодо відновлення та ремонту комунікацій житлового фонду. Вони вже привели до ладу всі внутрішньобудинкові системи в будинках, постраждалих від обстрілів, де живуть люди», - зазначили на підприємстві.

За словами Сергія Шеховцова, також робітники виконують заходи щодо підтримки у відповідному стані систем зливової каналізації та недопущення підтоплень у квартирах харків'ян.

«Війна багато чого нас навчила. Найчастіше доводиться вдаватися і до нестандартних рішень, щоб на належному рівні контролювати ситуацію з водопостачанням та водовідведенням. Весь цей час залишається незмінним і принципове правило нашого колективу: якщо у під'їзді мешкає навіть одна сім'я, то обов'язково її забезпечуємо водою», - наголосив Сергій Шеховцов.

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини