#Обличчя_Харкова. Тетяна Яценко - керівник терцентру Салтівського району
14 вересня 2022 09:27 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Тетяна Яценко - керівник терцентру Салтівського району Директор територіального центру надання соціальних послуг Салтівського району міста Харкова Тетяна Яценко налагодила роботу установи під час війни.

Тетяна Яценко – керівник із багаторічним досвідом роботи. Бути директором складно, але вона знає, як вибудувати стосунки з командою, налагодити ефективну роботу колективу та подбати про кожного співробітника. Коли під час війни у ​​терцентрі відновили роботу відділення соціальної допомоги вдома, людей похилого віку почали забезпечувати продуктами, одягом та предметами першої необхідності, Тетяна Яценко зайнялася відновленням відділення денного перебування.

«Тетяна Вікторівна – творча людина. Вона має багато цікавих ідей, щоб допомогти нашим підопічним протриматися в цей важкий час. Терцентр Салтівського району живе та працює завдяки активному невтомному директору. Під час війни соціальні працівники не лише сумлінно виконують посадові обов'язки, а й піклуються про тих, хто потребує уваги», - зазначили в установі.

За роботу в умовах воєнного часу Тетяну Яценко нагородили Подякою міського голови, але вона вважає це заслугою всього колективу терцентру.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини