#Обличчя_Харкова. Володимир Балаж - начальник служби експлуатації КВЗК
02 червня 2023 09:27 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Володимир Балаж - начальник служби експлуатації КВЗК Начальник служби експлуатації об’єктів водовідведення КП «Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження і зливової каналізації» Володимир Балаж служив у ЗСУ, а зараз керує ремонтом мереж при аваріях.

На підприємстві працює понад 16 років. З початком повномасштабного вторгнення добровільно пішов служити до однієї з бригад Збройних Сил України. Сержант Володимир Балаж воював у Запорізькій, Херсонській та Донецькій областях, понад рік захищаючи Україну.

Зараз у кабінеті Володимира Васильовича, над його робочим столом, висить прапор України, подарований бойовими побратимами.

У квітні він був демобілізований і повернувся до роботи в КП «КВЗК» - прочищення мереж зливової каналізації, ремонту дощоприймальних, оглядових колодязів та колекторів, у тому числі пошкоджених під час обстрілів міста.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини