Оголошено міський конкурс соціальних проектів
22 грудня 2017 10:43 Суспільство
Оголошено міський конкурс соціальних проектів Конкурс пропозицій на виконання соціального замовлення та конкурс соціальних проектів «Єдина соціальна мережа» пройде у Харкові у 2018 році.

Як повідомили у Департаменті праці та соціальної політики, у конкурсі можуть взяти участь громадські організації та благодійні фонди соціальної спрямованості.

Серед основних напрямків конкурсів - надання послуг супроводу осіб з інвалідністю по зору і слуху; надання транспортної соціальної послуги для людей з інвалідністю 1-й і 2-ї груп з проблемами опорно-рухового апарату; надання допомоги бездомним та безпритульним особам; інформаційне забезпечення роботи міського соціального проекту «Єдина соціальна мережа»; використання кращих практик взаємодії  органів місцевого самоврядування з громадськими організаціями соціального спрямування; впровадження інноваційних соціальних технологій щодо реабілітації та адаптації у суспільство людей з особливими потребами; психологічна допомога та підтримка соціально вразливих верств населення, які опинилися у складній життєвій ситуації.

Бажаючі взяти участь у конкурсах повинні подати свій проект, у якому будуть сформульовані мета проекту, план його реалізації, очікувані результати та основна цільова аудиторія - на допомогу яким саме людям він буде спрямований. З більш повною інформацією про участь у конкурсах «Єдиної соціальної мережі» можна ознайомитися тут.

Комплекти проектної заявки з додатками на конкурси приймаються до 16:00 22 січня 2018 року відділом розвитку соціальних послуг Управління праці та соціальних питань Харківської міської ради за адресою: 61200, місто Харків, вул. Сумська, 64, 5 пов., каб. 188 або на електронну пошту за адресою: [email protected]. За додатковою інформацією можна звертатися за тел.: 715-73-96.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини