Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна»
22 березня 2023 16:28 Суспільство
Оголошено прийом заявок на національний конкурс «Благодійна Україна» Асоціація благодійників України у грудні 2022 року оголосила 16-й конкурс з відзначення доброчинних ініціатив - Національний конкурс «Благодійна Україна-2022».

Як повідомиои організатори, девіз цьогорічного конкурсу: «Благодійність на захисті України». У конкурсі можуть взяти участь благодійники, волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес - всі, хто надавав допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем з 1 січня по 31 грудня 2022 року.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, отримувачі благодійної допомоги (за згодою благодійника) та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства.

Заявку треба завантажити за посиланням та надіслати до 30 квітня на електронну адресу: [email protected]. До неї також доцільно додати фотографії (не більше п’яти), лінки на інформацію про благодійну чи волонтерську діяльність учасника конкурсу, що розміщена в інтернеті, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які краще характеризують діяльність учасника.

Оргкомітет ухвалив рішення приймати заявки в 19 колективних, трьох індивідуальних та трьох спеціальних конкурсних номінаціях. Заповнюючи заявку, необхідно обрати одну або кілька номінацій, під які підпадає діяльність номінанта, організації чи проєкт.

З положенням про конкурс можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини