Оплатити послуги водопостачання та водовідведення можна за допомогою QR-коду
21 квітня 2020 17:12 ЖКГ
Оплатити послуги водопостачання та водовідведення можна за допомогою QR-коду Оплатити послуги холодного водопостачання та водовідведення онлайн харків'яни можуть за допомогою QR-коду або через платіжну систему одного з обраних банків.

Як зазначив заступник генерального директора з загальних питань КП «Харківводоканал» Євген Дегтяр, підприємство просить споживачів в умовах карантину здійснювати платежі за послуги водопостачання та водовідведення онлайн.

«QR-коди, за допомогою яких можна оплатити послуги, розміщені на лицьовій стороні квитанції підприємства, які щомісяця приходять абоненту. Один QR-код виведе вас на оплату через систему «Мегабанку», другий - через платіжну систему «Приват24». Для цього необхідно завантажити будь-яку програму для зчитування кодів, відкрити її на своєму смартфоні, навести на код, розміщений в квитанції, і оплатити послугу», - пояснив Євген Дегтяр.

Також оплатити онлайн послуги підприємства абоненти можуть через платіжну систему одного з обраних банків. Для цього на головній сторінці офіційного сайту КП «Харківводоканал» необхідно вибрати розділ «Оплатити через» і вибрати будь-який банк, через який ви хочете провести платіж. Далі треба вказати номер особового рахунку, який розміщений на квитанції, адресу та ініціали платника, додати реквізити банківської картки, суму до сплати і провести платіж.

Євген Дегтяр підкреслив, що оплата споживачами послуг водопостачання та водовідведення безпосередньо впливає на діяльність підприємства.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини