Перші партнери «Картки харків'янина» впроваджують систему знижок
04 жовтня 2021 12:48 Місто
Перші партнери «Картки харків'янина» впроваджують систему знижок Один з партнерів проєкту «Картка харків'янина» («X-card»), мережа аптек «9-1-1», закінчив процес інтеграції і надав власникам картки систему знижок.

Про це сьогодні, 4 жовтня, у пресцентрі Харківської міської ради повідомив куратор проєкту, директор КУ «Офіс реформ» Павло Столбовий. Він зазначив, що інтеграція - це складний багатоетапний процес, який охоплює багато юридичних і технічних аспектів для комфортного і безпечного користування карткою.

«Етап юридичної інтеграції з нашими партнерами ми вже закінчили, перейшли до технічного. Першим партнером, який повністю до нас підключився, стала мережа аптек «9-1-1». Уже зараз харків'яни можуть вільно прийти в будь-яку аптеку мережі та, надавши на касі «Картку харків'янина», отримати соціальну ціну або дисконт на певні товари. Поступово будуть підключатися й інші партнери», - розповів Павло Столбовий.

Так, скористатися «Карткою харків'янина» її власники можуть у 225 аптеках міста. По карті харків'янам надається знижка 5% на товари першої необхідності (переважно, на препарати для лікування простудних захворювань).

Також Павло Столбовий повідомив, що на сьогодні власниками «Картки харків'янина» стали близько 20 тис. харків'ян. У місті триває процес видачі карт працівникам комунальних підприємств, установ та структурних підрозділів Харківської міської ради. Також сьогодні стартує видача учнівських карт (заплановано видати близько 120 тис. шт.).

Зазначимо, що по карті харків'яни також можуть безкоштовно відвідати Харківський зоопарк і безконтактно оплатити проїзд в міському транспорті. Всього до проєкту приєдналося понад 150 підприємств, серед яких - супермаркети, аптеки, заправки, заклади громадського харчування та ін.

Нагадаємо, в місті працює «гаряча лінія», куди можна звернутися з питань, пов'язаних з «Карткою харків'янина». Поставити питання і уточнити необхідну інформацію можна за телефоном: 725-15-35.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини