Працівникам «Харківводоканалу» розповіли, що робити під час обстрілів
01 серпня 2022 19:05 ЖКГ
Працівникам «Харківводоканалу» розповіли, що робити під час обстрілів Співробітникам комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» нагадали правила поведінки під час обстрілів за відсутності укриттів.

Тренінг провели представники Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України. Вони організували теоретичну та практичну частини, а також змоделювали різні ситуації з цієї тематики. Крім того, співробітників навчили правил поведінки при виявленні вибухонебезпечних предметів.

Як зазначив заступник директора з технічного забезпечення виробництва Валентин Бірюков, подібні тренінги насамперед важливі для ремонтників та аварійників, які працюють на вулицях або відновлюють внутрішньобудинкові системи у частково зруйнованих будинках.

«Харків під обстрілами щодня, і дотримання правил безпеки сьогодні в буквальному значенні рятує життя. Саме тому керівництво підприємства виступило з ініціативою провести такі тренінги для працівників нашого колективу. У нас у пріоритеті - здоров'я та безпека кожного співробітника як на робочих місцях, так і дорогою на роботу», - зазначив Валентин Бірюков.

За його словами, надалі заплановано тренінги з надання домедичної допомоги.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини