Ремонт внутрішньоквартальних доріг у Харкові почнеться з 10 квітня
26 березня 2012 11:49
Ремонт внутрішньоквартальних доріг у Харкові почнеться з 10 квітня Внутрішньоквартальні дороги в Харкові почнуть ремонтувати з 10 квітня.

Про це сьогодні, 26 березня, повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков. Він нагадав, що цього року на ремонт внутрішньоквартальних доріг у бюджеті міста передбачено 50 млн грн.

До 10 квітня підрядні організації складатимуть схеми ремонту, прив'язані до будинків. Усі адреси вже узгоджено з районними адміністраціями. На сьогоднішній нараді з підрядниками озвучили вимоги, що їх висувають до робіт: облаштування паркувальних «кишень», майданчиків під контейнери для сміття, підходів до під'їздів будинків, заїздів на внутрішньоквартальні дороги з боку вулиць.

До списків робіт включено всі райони, але серед них є пріоритетні, ураховуючи проведення в Харкові Чемпіонату Європи з футболу 2012 року. Перші в черзі - Червонозаводський, Комінтернівський, Жовтневий, частково Московський райони, де роботи виконуватимуть у квітні-травні, а влітку і восени - в інших районах.

«Це буде капітальний ремонт. Ми плануємо замінити близько 200 тис. кв.м асфальтобетонного покриття. Це вдвічі більше, ніж торік, тому на сьогодні це рекордна цифра. Так, роботи залишиться ще не на один рік, але якщо ремонти фінансуватимуть такими темпами, то харків'яни незабаром побачать значні зміни в стані внутрішньоквартальних доріг», - зазначив Роман Нехорошков.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини