Символічна постановка на Меморіалі і концерт на площі - в Харкові відзначать День міста
20 серпня 2021 15:53 Культура
Символічна постановка на Меморіалі і концерт на площі - в Харкові відзначать День міста Театралізовані вистави і концерти пройдуть в Харкові з нагоди визволення міста від нацистських загарбників, Дня міста та Дня Незалежності України.

Про це сьогодні, 20 серпня, у пресцентрі міської ради повідомила координатор творчих проєктів Департаменту культури Тетяна Настаченко.

За її словами, 23 серпня відбудеться церемонія покладання квітів на Меморіалі Слави (початок - о 7:30). Тетяна Настаченко зазначила, що понад 150 осіб - хореографи, музиканти, вокалісти створили незвичайну і символічну постановку.

«Ця дія готується і демонструється всього один раз спеціально для цього заходу. Також в ньому задіяний симфонічний оркестр Харківської філармонії. Є деякі спецефекти, які покликані викликати емоції, щоб глядачі не залишилися байдужими», - розповіла Тетяна Настаченко.

Також вона повідомила, що на День міста на пл. Свободи пройде великий концерт (початок - о 20:00).  Харків'яни побачать мюзикл-перформанс про рідне місто, який підготували понад 120 виконавців. О 21:30 там же, на сцені відбудеться церемонія нагородження нових Почесних громадян Харкова. У числі запрошених артистів - «MARUV» і Настя Каменських («NK»).

Крім того, 22, 23 і 24 серпня в сквері «Стрілка» пройдуть концерти на понтоні.

«Цей майданчик відданий молодим талановитим виконавцям Харкова. Всі концерти будуть супроводжуватися перформансами на воді», - зазначила Тетяна Настаченко.

Ще один концерт пройде на пл. Свободи 24 серпня з нагоди 30-річчя незалежності України. У театралізованій хореографічній постановці «Розквітай, Україно!» задіяні харківські колективи - всього понад 350 артистів. Початок - об 11:00.

Зазначимо, що також в Харкові пройдуть святкові заходи в усіх районах міста. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини