Світлана Горбунова-Рубан: Під час пандемії лікарі міських поліклінік працюють багатовекторно
29 жовтня 2021 14:17 Медицина
Світлана Горбунова-Рубан: Під час пандемії лікарі міських поліклінік працюють багатовекторно Лікарі міських поліклінік працюють багатовекторно, щоб надати медичну консультацію максимальній кількості людей, хворих на COVID-19, та їхнім родичам.

На цьому сьогодні, 29 жовтня, під час брифінгу ще раз наголосила заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан.

Вона нагадала про роботу лікарів поліклінік, які залишають робочі місця о 20:00, а іноді й пізніше.

«Працюють без вихідних, не дивлячись на час, з восьмої до восьмої, а іноді й пізніше йдуть із поліклінік. Усі лікарі першого рівня почергово забезпечують роботу наших вакцинальних бригд, чергують у ководних відсіках, кабінетах, які приймають людей із температурою, ходять додому до хворих, забезпечують роботу мобільних бригад», - зазначила заступник міського голови.

Віцемер повідомила, що з розвитком медичної інфраструктури у місті Харкові сьогодні ознайомився Міністр розвитку громад та територій України Олексій Чернишов. Керівник відомства відвідав Міську клінічну багатопрофільну лікарню №17, де ознайомився з роботою приймального відділення та відділення для хворих на коронавірус. У результаті міністр особисто подякував головному лікарю лікарні Дмитру Черепову за добре налагоджену роботу медустанови.

Світлана Горбунова-Рубан ще раз наголосила на необхідності вакцинуватися проти COVID-19, щоб забезпечити колективний імунітет міста. За її словами, щепитися харків'яни можуть у поліклініках, великих торгових центрах, на залізничному вокзалі «Харків-Пасажирський» та з сьогоднішнього дня – на шести міських ринках. Минулої доби в місті було вакциновано 8 082 особи.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини