Торік у Харкові встановили близько 250 світлодіодних світлофорів
13 лютого 2014 14:57
Торік у Харкові встановили близько 250 світлодіодних світлофорів Близько 250 транспортних і пішохідних світлодіодних світлофорів з модулем відліку часу було встановлено на перехрестях міста Харкова в 2013 році.
Про це сьогодні, 13 лютого, на засіданні постійної комісії з питань транспорту, зв'язку та екології Харківської міської ради повідомив заступник директора Департаменту транспорту Євген Федорчук. За його інформацією, на виконання Програми підвищення безпеки дорожнього руху в Харкові торік було виділено 24,4 млн грн. Ці кошти були спрямовані, в тому числі, на заміну транспортних світлофорів (343 одиниці), пішохідних світлофорів (109 одиниць), заміну дорожніх знаків (719 одиниць). Також було встановлено 470 дорожних знаків, 565 метрів дорожних огороджень, 42 покажчика напрямку руху. 

Були виконані роботи з реконструкції технічних засобів організації дорожнього руху на перехресті вулиць Героїв Праці, Сидора Ковпака і Шевченка, пішохідного переходу по вул. Гвардійців Широнінців (в районі будинку №102), світлофорного об'єкта на перехресті вул. Сумської та пр. Правди. Євген Федорчук зазначив, що на стадії завершення знаходиться реконструкція пішохідних переходів з установкою світлофорів по пр. 50-річчя СРСР, 58, на перехресті пр. Маршала Жукова і Садового проїзду. 

Також на вулицях міста у 2013 році було встановлено 200 світлодіодних транспортних світлофорів з модулем відліку часу і 46 таких же пішохідних світлофорів, а також 61 пристрій звукового супроводу. 

Заступник директора Департаменту транспорту також зазначив, що в 2013 році в місті було організовано 90 майданчиків для платного паркування на 5875 машиномісць.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини