Триває реєстрація на «Kharkiv Winter Fest-2017»
26 січня 2017 12:45 Спорт
Триває реєстрація на «Kharkiv Winter Fest-2017» Триває реєстрація на фестиваль зимових видів спорту «Kharkiv Winter Fest -2017», який пройде 4-5 лютого на олімпійській лижній базі «Темп» (вул. Батумська, 16, Лісопарк).

У програмі фестивалю - лижні гонки, гонки на собачих упряжках, фотосесії з собаками, катання на собаках, міський пікнік, винна гонка, скандинавська ходьба. Також бажаючі зможуть взяти участь у конкурсах та благодійному аукціоні. На фестивалі будуть організовані фотозони. Початок заходів - о 10:00.

Лижні забіги відбудуться 5 лютого. О 12:00 стартують лижники в категорії «Професіонали» (беруть участь спортсмени з досвідом змагань). Дистанція, яку їм треба буде пройти, - 10 км (чотири кола по 2,5 км з пересіченою місцевістю). О 13:00 стартують «Любителі» (взяти участь можуть всі бажаючі). Їхня дистанція - 2,5 км вільним стилем. Переможці перегонів отримають призи (нагородження - о 14:00).

Всім учасникам змагань необхідно обов'язково зареєструватися, пройшовши за посиланням. Електронна реєстрація триватиме до 3 лютого. У день забігів необхідно мати при собі документ, що засвідчує особу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини