У бібліотеці Маяковського людей старшого віку вчать цифровій грамотності
12 серпня 2020 10:24 Суспільство
У бібліотеці Маяковського людей старшого віку вчать цифровій грамотності Заняття у рамках «Школи цифрової грамотності» для людей старше 55 років пройшло 11 серпня у Центральній бібліотеці ім. В. В. Маяковського.

У ньому взяли участь 10 харків'ян, для кожного з яких підготували окреме робоче місце. Їм розповіли про те, як користуватися популярними браузерами, шукати інформацію в Інтернеті та записатися до лікаря на прийом онлайн за допомогою системи «HELSI.me».

Нагадаємо, що у Харкові почали розвивати цифрову грамотність населення. Зокрема, у червні був відкритий Центр доступу до цифрових можливостей, де харків'яни можуть отримати інформацію про всі міські послуги, навчитися користуватися електронними сервісами, а також пройти освітні курси на національній платформі «Дія. Цифрова освіта». Центр доступу до цифрових можливостей працює у Центрі надання адміністративних послуг на Гімназійній набережній, 26. Крім того, міський курс із цифрової грамотності запустили у тестовому режимі у бібліотеках міста.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини